Αποφράξεις από 20€ έως 40€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

210 80 55 866 694 800 1300

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€


* Στις αναγραφόμενες τιμές για αποφράξεις δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α

Στην Αποφρακτική Υδροστάλ αναλαμβάνουμε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ παντός τύπου, αποφράξεις αποχετεύσεων και συντήρηση αποχετεύσεων και αγωγών, εξυπηρετώντας το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ξεκινήσαμε το υπέροχο ταξίδι στις αποφράξεις πρίν 20 χρόνια ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε και σε Παλλήνη συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας τόσο στις αποφράξεις αποχετεύσεων όσο και στον έλεγχο φρεατίων με κάμερα και στη συντήρηση αποχετευτικού δικτύου.

Συνδυάζοντας τη βαθειά γνώση στις αποφράξεις με τον πλέον σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό σε επίπεδο ιδιόκτητων φορτηγών, βυτιοφόρων και καμερών, εξασφαλίζουμε μοναδική εξυπηρέτηση σε προνομιακές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Για κάθε συμβόλαιο μηνιαίας συντήρησης του αποχετευτικού σας, δώρο ένας ετήσιος καθαρισμός της αποχέτευσής σας


Η Φιλοσοφία Μας

H σταθερή αξία στις αποφράξεις, τον έλεγχο και τη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου προφυλάσσει και τη δική σας αποχέτευση από μελλοντικά προβλήματα δίνοντας μόνιμη λύση.

Στην αποφραξεις ΠΑΛΛΗΝΗ αντιμετωπίζουμε κάθε λογής πρόβλημα σχετικό με απόφραξη κεντρικού φρεατίου, κάθετη κουζινών, νιπτήρα, κουζίνας, λεκάνης, μπανιέρα και σιφονιού μπάνιου με τη δέουσα συνέπεια και προσοχή.

Στόχος

Στόχος μας η απαλλαγή από προβλήματα έντονης δυσοσμίας με καθαρισμό και πλύσιμο αγωγών και σωληνώσεων από έμπειρο τεχνικό προσωπικό.

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε εργασίες απόφραξης υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ λογικές τιμές αναλογιζόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας.

Υπηρεσίες

Αποφράξεις Αποχετεύσεων-Φρεατίων Παλλήνη
Με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας. Επιθεωρούμε την αποχέτευσή σας και προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την απόφραξή της.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
Στη πλειοψηφία των περιπτώσεων το κεντρικό φρεάτιο βουλώνει από την συσσώρευση λίπους που δημιουργείται από σαπουνάδες, χαρτιά και λοιπά αντικείμενα που καταλήγουν στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
Συνήθως, το πλύσιμο των πιάτων στο νεροχύτη της κουζίνας αποτελεί την βασική αιτία που καθιστά σταδιακά το νεροχύτη μας ανενεργό. Μικρές ποσότητες φαγητού και λίπους σε συνδυασμό με τη σαπουνάδα προκαλούν αποφράξεις που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Η φραγή της λεκάνης προκαλείται συνήθως από συσσωρευμένα χαρτιά, σερβιέτες και λοιπά αντικείμενα που έχουν μαζευτεί στις σωληνώσεις σας. Εάν παρατηρείτε αυξημένη στάθμη νερού τότε η απόφραξη της λεκάνης σας είναι επιτακτική.

Όσο και αν προσέχουμε τι καταλήγει στο νιπτήρα ή στο μπάνιο μας, μικρές ποσότητες χαρτιού, τρίχες σε συνδυασμό με σαπουνάδα κάνουν τα σιφώνια να βουλώσουν.
Τα όποια προβήματα σε ότι αφορά το σύστημα κάθετη τουαλετών παιρνούν απαρατήρητα. Στην αρχή αποστραγγίζεται το νερό από την αποχέτευση και στη συνέχεια είτε υπερχειλίζουν τα νερά της τουαλέτας είτε παρατηρούνται στάσιμα νερά στον νιπτήρα, τη μπανιέρα και το ντους.
Απόφραξη με Κάμερα

Στην εταιρεία μας προβαίνουμε και στον έλεγχο αποχετεύσεων κάνοντας χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας. Σκοπός μας να αναγνωρίζουμε κάθε μορφής βλάβη όπως καθίζηση ή σπάσιμο αγωγού. Το συνεργείο της εταιρείας μας διαθέτει εξειδικευμένο ηλεκτρονικό σύστημα βιντεοσκόπησης αγωγών υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που προσδιορίζει με ακρίβεια τον βαθμό επέμβασης του συνεργείου μας.


ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΛΛΗΝΗ

Με την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού ελέγχου, η επισκευή της αποχέτευσής σας γίνεται αξιόπιστα και αποτελεσματικά έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία!

Συντήρηση Αποχέτευσης

Αναλαμβάνουμε συντήρηση της αποχέτευσής σας σε μηνιαία βάση για να είστε σίγουροι ότι το αποχετευτικό σας δίκτυο δεν θα σας προδώσει ποτέ. Με την συντήρηση της αποχέτευσης σας και τη διατήρησή της σε καλή κατάσταση καθόλη τη χρονιά δίνουμε τέλος στις αποφράξεις χωρίς λόγο.


Επικοινωνία

Τι Λένε Για Εμάς

Άριστη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές για οικονομικές αποφράξεις σε πολυκατοικία σε Παλλήνη. Δείξανε την απαιτούμενη προσοχή για κάτι που ταλαιπωρούσε την πολυκατοικία μας για χρόνια.

Κώστας Αγγέλακας(πελάτης)

Μαζί με τον καθαρισμό της αποχέτευσής μας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ έδωσε τέλος στο πρόβλημα δυσοσμίας!

Μυρτώ Βασιλάκη(πελάτης)

Αντιμετωπίζαμε συχνά προβλήματα με το κεντρικό φρεάτιο της επιχείρησής μας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ολοκληρώθηκε εντός ολίγων λεπτών!

Σοφία Καρρά(πελάτης)